• BIOMASS IGNITION
 • Plastic welders
 • Thick Film Heating Elements
 • pwht - heaters

pse zgjedhin HEATFOUNDER

We are a professional manufacturers of plastic welders, air heaters and heating elements in the market with more than 20 years experience on product innovation, design, production and after service. And we start business of medical mask machines and wholesell disposable masks and gloves from the beginning of 2020.

Lexo më shumë

Featured produktet

Kompania lajmeve

 • 20/03/20

  We Cares A Lot About The Epidemic Situati...

  Heat Founder Group pay close attention to the epidemic situation world widely of Coronavirus, especially we cares a lot about the people who are living in the deep epidemic nations and areas of the virus. Considering...
  Lexo më shumë
 • 21/02/20

  Zbuloni produktet e re HEATFOUNDER në ...

  Mirëpritur të na vizitoni në Progetto Fuoco 2020 (Verona, Itali) Tonë Salla Stand 9 - Stand A17 19-22 shkurt 2020 Ekspozita Ndërkombëtare në Verona dedikuar për produktet e ignitions biomasës. Gjatë kësaj ...
  Lexo më shumë
 • 16/06/19

  ZX10000 ngrohës të ajrit

  Kohët e fundit ne kemi zhvilluar një ngrohës të ri të ajrit e cila është ZX10000 (3x400v 11-18kw). I përket ZX ngrohje tona seri ajrit. Ata janë shumë të përshtatshme për sterilizim, tharje, ngrohje pakësuar dhe industri të tjera të trajtimit të ngrohjes
  Lexo më shumë

mendoj për kohën tuaj