• BIOMASS IGNITION
  • 口罩机banner
  • Plastic welders
  • Thick Film Heating Elements

naha milih HEATFOUNDER

We are a professional manufacturers of plastic welders, air heaters and heating elements in the market with more than 20 years experience on product innovation, design, production and after service. And we currectly distribute medical mask machines and disposable masks and gloves.

Maca deui

Artikel produk

parusahaan warta

  • 20/03/20

    We Cares A Lot About The Epidemic Situati...

    Heat Founder Group pay close attention to the epidemic situation world widely of Coronavirus, especially we cares a lot about the people who are living in the deep epidemic nations and areas of the virus. Considering...
    maca deui
  • 21/02/20

    Manggihan ka HEATFOUNDER produk anyar dina ...

    Wilujeng sumping di buka kami di Progetto Fuoco 2020 (Verona, Italia) kami Stand Aula 9 - nangtung A17 19-22 Pébruari 2020 The International Pameran di Verona dedicated kana produk ignitions biomassa. Salila ieu ...
    maca deui
  • 16/06/19

    ZX10000 manaskeun hawa

    Nembe kami geus ngembangkeun hiji manaskeun hawa anyar nu ZX10000 (3x400v 11-18kw). Eta milik pamanas hawa ZX seri urang. Éta pisan cocog pikeun sterilization, drying, panas hargana murah sarta industri perlakuan panas séjén
    maca deui

pikir keur waktos Anjeun